Was voorschriften

Alle producten worden met liefde en met de hand gemaakt. Helaas zijn de tumblers en de glazen niet geschikt voor in de vaatwasser. 

Snowglobe tumblers

De snowglobe tumblers zijn dubbelwandig en worden dof als ze in de vaatwasser gaan. 
De onderkant van de snowglobe tumblers maak ik dicht met epoxy. Door de kracht van de vaatwasser kan het zijn dat de epoxy loslaat en dan gaat je tumbler lekken. Dit wil je natuurlijk niet. Daarom is het verstandig om de tumbler met de hand af te wassen. 

Rhinestone tumblers

De rhinestone worden 1 voor 1 met de hand geplakt met waterbestendige lijm. Ze zijn dan wel waterbestendig, maar door de kracht van de vaatwassers kan het zijn dat je een aantal steentjes mist. Daarom is met de hand afwassen nodig. 

Epoxy tumblers

Epoxy is een harde laag dat over de tumbler heen zit. Door de kracht van de vaatwasser kan met name de bovenkant stukjes epoxy eraf gaan waardoor er water onder de epoxy kan komen. Dit wordt erg lelijk daarom met de hand afwassen. 

Glazen

Op de glazen komen glitters. Deze worden gecoat en dan zijn de waterbestendig. Je kan de glazen gebruiken zonder dat er glitter afvallen. Ook geven de glazen niet af. Door de kracht van de vaatwasser kan het zijn dat de glitters eraf gaan. Ze kunnen wel met de hand afgewassen worden.